Az oldalról

Gondoltam egy nagyot és létrehoztam ezt az oldalt, ami kizárólag a “Csak egyszerűen” műsoromról szól. Az oldal teljesen rádió független, ergo itt mindent megtalálhatsz ami a műsorral kapcsolatos. Hírek, információk, műsortervezetek, elhangzott műsorok hanganyaga, illetve[…]

Oszd meg bátran

2017.03.28. italo forever and ever

Nos a tracklist elé egy két szót szeretnék fűzni. Sajnos nem lustaságból nem voltam hallható az éterben, hanem a szolgáltatóm miatt volt. Kb. egy hónapos levelezésembe került, hogy javítottak a közelemben levő átjátszón.

Oszd meg bátran

Diablo Rádió – 2017.01.23.

Egy teljes új hangrendszerrel és teljesen új felállással, de a régi megszokott Csak egyszerűen hangzással kezdtem – részemről – az évet. A műsor mentése szokás szerint meghallgatható.

Oszd meg bátran

Honlap hiba és költöztetés

Sajnálatos módon a honlapon szolgáltatója valamit nagyon elrontott, mert az általam ismert összes oldalra a google veszélyes webhely figyelő ráugrott. Ezen oknál fogva az oldalam használhatatlanná vált. Ezért átmenetileg erre a domain-ra tettem át előszőr[…]

Oszd meg bátran

2016.11.18. Diabloradio

A mai adás témája az internet szolgáltatók álltali kiszolgáltatottság volt és elmondtam, hogy hogyan kaptam a Woodoo nevet. Ami gúnynévnek indult, de becsületet adtam neki.

Oszd meg bátran